Povestea Noastra


Electro Star este o firma de productie canal de cablu care se concentrează pe calitate, inovatie si seriozitate. Incepand cu anul 2006 am pornit aceasta afacere folosind cea mai noua tehnologie a momentului pentru a aduce rezultate si pentru a crește cifrele de vanzari ale partenerilor nosștri. Ne mandrim cu o mare etica a muncii, integritate și calitate a produselor noastre. De-a lungul anilor, Electro Star a reușit sa creeze o retea de distributie solida prin seriozitatea de carea dat dovada, prin calitatea produselor si nu in ultimul rand prin implicarea directa a tuturor celor ce formeaza marea familie “Electro Star”.

 

Misiune


Ne-am angajat sa oferim partenerilor si clientilor nostri produse calitate, usor de montat si utilizat si care in timp s-au dovedit foarte fiabile si rezistente. De asemenea ne-am angajat sa oferim preturi competitive. Toate acestea, impreuna cu o durata de viata mare a produselor noastre, ne-au asigurat succesul de care ne bucuram acum, la mai mult de 10 ani de functionare.

GRUPUL de PRODUCTIE


Experienta specialistilor nostri, care utilizeaza cele mai noi tehnologii in domeniu, reprezinta garantia si calitatea produselor comercializate de catre Electro Star. Datorita lor produsele nostre sunt competitive, ieftine, rezistente si reprezinta un real succes in piata de profil.